top of page
  • Szerző képehelloegyiptom

Még április végéig nyitva tart a leglátogatottabb budapesti kiállítás

A Tutanhamon – Rejtélye és Kincsei kiállítást olyan sokan keresték fel a megnyitása óta, hogy a tulajdonosok úgy döntöttek, a hobbirégészek és az ókori Egyiptom rajongók örömére, hogy április 26-ig meghosszabbítják a tárlatot.


A jelenlegi legnagyobb régészeti rekonstrukciós kiállítás novemberben nyitotta meg a kapuit a budapesti Komplexben, és eredetileg február végéig várta volna a látogatókat. A kiállítást szervező JVS Group Magyarország szerint azonban a látogatók igényeinek meghallgatása után, arra a döntésre jutottak, hogy nyitva maradnak még április 26-ig, hogy azok az érdeklődők is beléphessenek ebbe az ókori világba, akik eddig lemaradtak róla.

Fotó: tut-kiallitas.hu / Sajtó

A JVS Group hozta el Budapestre a Titanic kiállítást, a BODY kiállítást, az Inkák Aranyát és a Világ Múmiái tárlatot, majd most története eddigi legnagyobb sikerét, Tutanhamon- Rejtélye és Kincsei kiállítást, amely minden látogatottsági rekordot megdöntött.

A kiállítás lenyűgöző tárgyairól, a sírkamráról, a trónusokról és ékszerekről részletes cikket olvashattok a First Class Magazin 2019/34. Lubickolj a télben! című lapszámában. A magazinban találtok még cikkeket a legjobb szlovákiai síterepekről, Tokió Michelinjeiről és a legszebb japán luxushotelekről is. A legutóbbi First Class magazint és a korábbi lapszámokat megtaláljátok a Világjáró WebShop-ban!

 
79 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page