top of page
  • Szerző képehelloegyiptom

Telt házzal indult el az Egyptair első hurghadai járata Budapestről

November 28-án telt házzal indult el Budapestről az Egyptair légitársaság közvetlen járata Hurghadára. A járat hetente egyszer közlekedik.

A november 28-i első járatunk 100%-os telítettséggel szállt fel Budapestről – közölte kérdésünkre Szép Andrea, a légitársaság magyarországi GSA-irodájának sales és marketing managere.


A légitársaság és a repülőtér képviselői az első járat indulásakor Fotó: Budapest Airport

A légitársaság és a repülőtér képviselői az első járat indulásakorFotó: Budapest AirportA járaton 85%-ban magyar turisták utaztak, de szép számmal voltak szlovák állampolgárságú utasok is. A helyek egy részét követlenül a légitársaság, illetve annak pozsonyi testvér GSA-ja értékesítette, ezenfelül az értékesítésből aktív vállalt részt az Anubis Travel, a Kartago Tours, az ETI, valamint a Red Seat Boats Utazási iroda. "Nagy lelkesedéssel folyatjuk az értékesítést a következő két, december 5-én, illetve 12-én induló járatunkra, melyre még kedvező díjtételű árak érhetők el. Óriási az érdeklődés a karácsonyi és szilveszteri járataink iránt, ahol már elértük az 50% os telítettséget" – tette hozzá Szép Andrea. Amint arról korábban beszámoltunk, a járat a tervek szerint 2021. tavaszáig közlekedik. Fontos tudni, hogy Egyiptom valamennyi repülőterére érkező utas – a 6 év alatti gyermekek kivételével – köteles 72 óránál nem régebbi negatív PCR-tesztet bemutatni. (A tesztet a közvetlen járattal beutazók érkezést követően is elvégezhetik, ebben az esetben az eredmény megérkezéséig a szálláshelyen karanténba kell vonulni.)

 

Forrás: https://turizmus.com/utazas-kozlekedes/telt-hazzal-indult-el-az-egyptair-elso-hurghadai-jarata-1172663


54 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page